Πάγκοι κουζίνας με kerrock

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ KERROCK ®;

Το Kerrock ® είναι ένα ομοιογενές υλικό, το μοναδικό που παράγεται στην Ε.Ε., το οποίο έχει πολλαπλές εφαρμογές και χρήσεις μέσα και έξω από το σπίτι: Λόγω της έντονης αντιμικροβιακής του δράσης, το Kerrock ® θεωρείται το απόλυτο υλικό, ως υγιεινή επιφάνεια, σε πλήθος εφαρμογών όπως σε νοσοκομεία και εργαστήρια, σε ξενοδοχεία, σε ζαχαροπλαστεία και σε εστιατόρια, καθώς επίσης και σε δημόσια μπάνια και χώρους υποδοχής.

TOP QUALITY

Στο ίδιο εργοστάσιο παράγονται επίσης η ειδική κόλλα και μια πραγματικά αξιοζήλευτη και ευρεία γκάμα από νιπτήρες και νεροχύτες σε πολλά χρώματα και διαστάσεις, αρκετά σημαντικό για την ομοιογένεια και το σωστό αποτέλεσμα σε μια κατασκευή. Είναι κάτι που οι περισσότερες εταιρείες αδυνατούν να παρέχουν.

CERTIFIED
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του υλικού Kerrock ® είναι ότι είναι το μοναδικό υλικό της κατηγορίας των ομοιογενών υλικών το οποίο παράγεται στην Ευρώπη και πληρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα υγιεινής και ορθής χρήσης του υλικού.
AESTHETICS

Ειδικά σχεδιασμένο για τους καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν να βρουν σε ένα υλικό την αισθητική και την αντοχή, το Kerrock δίνει εξαιρετικές λύσεις στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές, για εφαρμογές σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους. Το Kerrock συνδυάζει υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, ελαστικότητα, εμπνευσμένα χρώματα και ανθεκτικές επιφάνειες ικανές να παραμείνουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο.