Χρήση kerrock®

Πάγκοι κουζίνας – πάγκοι μπάνιου και ειδικές κατασκευές solid surfaces kerrock®

Κουζίνα
Μπάνιο
Εστιατόριο
Ξενοδοχείο
Σκάφη/ Κάμπινγκ
Ιατρικός Χώρος/ Εργαστήριο
Επαγγελματικό περιβάλλον
Προσόψεις κτιρίων

ΚΟΥΖΙΝΑ

Η καρδιά του σπιτιού.

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Με τους πάγκους κουζίνας της Kerrock, γίνεται αγάπη.

ΜΠΑΝΙΟ

Πηγαία χαλάρωση.

Το μπάνιο έχει πλέον αναχθεί σε τέχνη. Λειτουργική τέχνη. Και η Kerrock είναι ένας έμπειρος καλλιτέχνης. Η χρηστικότητα, η ανθεκτικότητα, ο εύκολος καθαρισμός, η όμορφη εμφάνιση και οι επιλογές σχεδίασης είναι περισσότερο από αρκετοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν νιπτήρα Kerrock ή έναν νεροχύτη.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;
Το υλικό Kerrock προσφέρει τη δημιουργία μιας διαρρύθμισης που επιτρέπει την καλή επαφή με τον πελάτη, την εύκολη φροντίδα και την υπερηφάνεια όταν είσαι μέρος του. Ποτά που χύνονται, λεκέδες από φαγητό, καθαριστικά ανήκουν στο παρελθόν. Τίποτα απολύτως δεν το βλάπτει.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Τόσο άνετα όσο στο σπίτι.

Οι χώροι υποδοχής Kerrock προκαλούν εντύπωση και σαγηνεύουν τον επισκέπτη. Από την πρώτη επίσκεψή του, μέχρι την επιστροφή του.

ΣΚΑΦΗ/ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Σας αρέσουν τα ταξίδια;

Η ικανότητα, η τεχνογνωσία και η καινοτομία των σχεδιαστών που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική σε έναν στόχο, έναν καλά μελετημένο χώρο. 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Ο ορισμός της επαγγελματικής καθαριότητας

Τα καθαρά δωμάτια είναι τα πιο “ευαίσθητα” μέρη των ιατρικών εγκαταστάσεων. Εδώ είναι απαραίτητο να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εγκαταστάσεις για σωστές συμφωνίες
Δημιουργήστε ενα κατασκευαστικό αποτέλεσμα που μαρτυρά προοδευτικότητα και επιχειρηματικότητα. Στον επιχειρηματικό κόσμο λένε ότι μια καλή πρώτη εντύπωση χωρίζει έναν νικητή από έναν ηττημένο. Επομένως, κάθε μια από τις ξενοδοχειακές μας προσφορές είναι μοναδική και σοβαρά μελετημένη.

ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Εξαιρετικές δυνατότητες στις προσόψεις κτιρίων με Kerrock.

Οι αεριζόμενες προσόψεις Kerrock εμποδίζουν την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και διατηρούν τις βέλτιστες κλιματικές συνθήκες στους εσωτερικούς χώρους το καλοκαίρι.