Η εταιρεία μας

Ειδικές κατασκευές solid surfaces kerrock

Η AREA Coracrylic είναι η πιο εξειδικευμένη εταιρεία στην επεξεργασία των υλικών solid surfaces (ομοιογενών υλικών) για κατασκευές σε κάθε τύπο επιφάνειας, στην οποία πρωταρχικό ρόλο έχει η υγιεινή και η αίσθηση της απαλότητας των επιφανειών. 

Εμπειρία

Η τεχνογνωσία της ομάδας μας στην επεξεργασία των solid surfaces ξεκίνησε το 1997. Επί 25 συνεχόμενα έτη, εργαζόμαστε σε έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες του κλάδου των solid surfaces σε έργα όπως : Ξενοδοχεία, ρεσεψιόν ξενοδοχείων, κουζίνες, μπάνια, εστιατόρια, καφετέριες, ειδικές κατασκευές σε αεροδρόμια, μετρό, γήπεδα, μουσεία, καράβια, κότερα, επαγγελματικός εξοπλισμός, ζαχαροπλαστεία, και κάθε είδους επένδυση με τα συγκεκριμένα υλικά.

  25 χρόνια εμπειρίας, και συνεχίζουμε!

Στόχος μας είναι να είμαστε ακόμη πιο επωφελείς για τους συνεργάτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί μεγάλα και μικρότερα έργα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Εξέλιξη

Με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία μας και την βαθιά γνώση αυτών των υλικών, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Kerrock – μια σοβαρή και ευέλικτη εταιρεία- και με θεμέλιο την από κοινού άριστη συνεργασία μας, γίναμε ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των εταιρειών Kerrock & Kolpa san.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του υλικού Kerrock είναι ότι είναι το μοναδικό υλικό της κατηγορίας των ομοιογενών υλικών το οποίο παράγεται στην Ευρώπη και πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα υγιεινής και ορθής χρήσης του υλικού.

Ονειρεύεστε το δικό σας κατασκευαστικό έργο;

Follow us on social