Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Kerrock και ειδικά χαρακτηριστικά

Ευχάριστο στην αφή και ανθεκτικό. Αντιβακτηριδιακό και φιλικό προς την υγεία

Χαρακτηριστικά
Kerrock:

Ανακαλύψτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Kerrock

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα περισσότερο…

Ειδικά χαρακτηριστικά

Kerrock+

Ειδικά χαρακτηριστικά

UV

Ειδικά χαρακτηριστικά

Tri-Vario

Ειδικά χαρακτηριστικά

Κατά παραγγελία

Ειδικά χαρακτηριστικά

MF

Ειδικά χαρακτηριστικά

ES – Easy Shape

Ειδικά χαρακτηριστικά

Προσαρμοσμένο για άτομα με αναπηρία

Kerrock. Αντιβακτηριδιακό και φιλικό προς την υγεία.
Τα “δωμάτια προετοιμασίας” είναι τα πιο ευαίσθητα μέρη των ιατρικών εγκαταστάσεων. Εδώ είναι απαραίτητο να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. 

Παρουσιάζουμε τη νέα αντιβακτηριακή φόρμουλα Kerrock+  
  • Το υλικό έχει ένα νέο, εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιβακτηριακό πρόσθετο ενσωματωμένο ομοιόμορφα σε όλη τη δομή του.
  • Είναι σίγουρα ένα υλικό που πληροί πλήρως όλες τις απαιτήσεις για τον εξοπλισμό καθαρών δωματίων, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, της ιατρικής και της φαρμακευτικής.
  • Αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών στην επιφάνεια.
  • Περιέχει έναν αντιβακτηριακό παράγοντα που καταστρέφει τα βακτήρια στην επιφάνεια και έτσι απολυμαίνει τις επιφάνειες.
  • Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και χρήσιμο για επιφάνειες εργασίας στην υγειονομική περίθαλψη και σε χώρους όπου παρασκευάζονται τρόφιμα.
  Χωρίς αμφιβολία, το Kerrock είναι ένα υλικό που καλύπτει πλήρως τις συγκεκριμένες ανάγκες της ιατρικής και της φαρμακευτικής. Ευχάριστο και ζεστό στην αφή, μη πορώδες και εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση.

Kerrock. Γιατί απαιτείς αποτελεσματικότητα.

Dental Studio dr. Čelesnik

Για όλα τα ηλιόλουστα κτίρια

Γνωρίστε την Kerrock UV με την τροποποιημένη σύνθεση για άψογες προσόψεις εκτεθειμένες στον ήλιο. Ένας καινοτόμος σταθεροποιητής υπεριώδους ακτινοβολίας που εγγυάται πως μια επιφάνεια θα παραμείνει “φρέσκια” για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τα πιο ανθεκτικά χρώματα. Ακόμη και όταν τα παραδοσιακά υλικά πρόσοψης αρχίζουν να δείχνουν σημάδια ηλικίας, το Kerrock UV συνεχίζει να λάμπει. Διατίθεται σε όλες τις χρωματικές αποχρώσεις Kerrock και είναι το καταλληλότερο υλικό για όλες τις εξωτερικές προσόψεις κτιρίων.

Πρόσοψη Kerrock

Βέλτιστες κλιματολογικές συνθήκες στο κτίριο χειμώνα και καλοκαίρι

Η πρόσοψη Kerrock δημιουργεί βέλτιστες συνθήκες στο κτίριο το καλοκαίρι και το χειμώνα λόγω του πρόσθετου στρώματος αέρα μεταξύ της τελικής επένδυσης της πρόσοψης και της θερμομόνωσης. Λόγω του εναέριου χώρου, η αποστράγγιση υγρασίας είναι πιο αποτελεσματική το χειμώνα. Το καλοκαίρι, το κτίριο υπερθερμαίνεται λιγότερο επειδή η θερμότητα από το φινίρισμα δεν μεταφέρεται στη θερμομόνωση, αλλά αντίθετα ο ζεστός αέρας διαχέεται μέσω του στρώματος αερισμού.

Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία

Χάρη στον προστιθέμενο σταθεροποιητή UV, το υλικό kerrock γίνεται ακόμα πιο ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες και το χρώμα δεν ξεθωριάζει.

Η απέραντη δύναμη της φαντασίας

  • Επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο χρώμα.
  • Οποιαδήποτε διάσταση και πάχος της πλάκας με τρισδιάστατο σχέδιο.
  • Μια πρόσοψη που θα εντυπωσιάσει και θα λάμψει μακροπρόθεσμα.

Αισθητική, συνοχή, ποίηση. Η μελωδία της αρχιτεκτονικής.

Γνωρίστε την οικογένεια νιπτήρων Kerrock Tri-Vario που χορεύουν σαν νότες κατά μήκος της αρχιτεκτονικής γραμμής τους, προσαρμοσμένοι σύμφωνα με τη μέθοδο εγκατάστασης που σας ταιριάζει. Επιλέξτε ανάμεσα σε εντοιχιζόμενους, ημιεπιδαπέδιους ή επιδαπέδιους νιπτήρες. Τέλεια αρμονία κάθετα και οριζόντια. Σε στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο σχέδιο, λευκού χρώματος.

Προκαλέστε την πιο όμορφη μελωδία μέσα από την αρμονία του εσωτερικού σας χώρου.

Για όλους εκείνους για τους οποίους τα τυπικά μέτρα δεν είναι αρκετά και θα ήθελαν έναν νιπτήρα κατά παραγγελία.

Γνωρίστε τους ειδικούς νιπτήρες Kerrock που κάνουν τις επιθυμίες να αποκτήσουν την ελευθερία τους και τις τυπικές διαστάσεις να χάνουν το νόημά τους. Νιπτήρες που ακολουθούν την αρχιτεκτονική ιδέα τόσο σε διάσταση όσο και σε μορφή. Προσεγγίζοντας το σχέδιο με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δομικών φασμάτων κλίμακας Uni, Granit και Terrazo. Επιλέξτε τον νιπτήρα Kerrock Lina αν έχετε ροπή σε ευθείες γραμμές ή τον γραμμικό Kerrock Luna με ημικυκλικό πάτο. Επιλέξτε ειδικά κατασκευασμένους νιπτήρες Kerrock για να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς κανονικού μεγέθους.

Γιατί πρέπει η ιδέα σας να περιοριστεί στις διαστάσεις των κλασικών νιπτήρων και όχι το αντίστροφο;

Για πυρίμαχες κατασκευές που υπόκεινται στις επιπτώσεις της θάλασσας και του ήλιου.

Γνωρίστε το υλικό Kerrock MF με τροποποιημένη σύνθεση που πληροί τις απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου άκαυστης οδηγίας MED (Marine Equipment Directive) και είναι ο αποδέκτης του Πιστοποιητικού IMO (Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός). Αυτό παρέχει ανώτερη αντοχή στη φωτιά και ως εκ τούτου είναι κατάλληλο για όλες τις πυρίμαχες κατασκευές, ειδικά στη ναυτική και ναυπηγική βιομηχανία.

Ανώτερη ποιότητα και καθαρότητα σχημάτων, χρωμάτων και δομών που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες.

Θερμοδιαμόρφωση μικρότερων ακτίνων. Ακούγεται περίπλοκο, αλλά γίνεται απλό με το Kerrock Easy Shape.

Γνωρίστε το υλικό Kerrock Easy Shape, το οποίο τοποθετεί την Kolpa στην κορυφή της καινοτομίας μεταξύ του ανταγωνισμού της εταιρείας λόγω του σχεδιασμού και της λειτουργικής ευελιξίας του. Επιτρέπει σχεδόν απεριόριστη ελευθερία έκφρασης για εσωτερικούς και εξωτερικούς σχεδιαστές. Δωρεάν σχεδιασμός γραμμών που ζωντανεύει τη φαντασία. Αυτό επιτρέπει επίσης το σχεδιασμό στρογγυλεμένων γραμμών μικρότερων ακτίνων.

Η απαλότητα του σχεδίου μεταμορφώνεται στην αληθινή μορφή οποιοδήποτε καμπυλών.

Εναρμόνιση της αρχιτεκτονικής με έμφαση στη βοήθεια.

Γνωρίστε τον νιπτήρα Kerrock προσαρμοσμένο στις ανάγκες των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων. Το χαμηλότερο προφίλ και η μελετημένα σχεδιασμένη αποχέτευση επιτρέπουν περισσότερο χώρο κάτω από τον νιπτήρα και έτσι ευκολότερη πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο. Άψογη αρμονία της λειτουργικότητας, της αισθητικής και της προσοχής στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια αλλά προσβλέπουν στην ανεξαρτησία τους.

Σαγηνευτείτε από τον συνδυασμό λειτουργικής τελειότητας και αισθητικής αρμονίας.

Ποια είναι τα οφέλη;

Οφέλη
Kerrock

Πάνω ή μέσα σε κτίρια – Το Kerrock έχει δημιουργηθεί για να συναρπάζει. Με τα χρόνια ανάπτυξής του, έχει γίνει η Νο. 1 επιλογή αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και κατασκευαστών.

01

Αντοχή

Το Kerrock φημίζεται για την αντοχή του σε ποικίλες συνθήκες, κάτι που το διατηρεί καινούργιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

02

Επιλογές σχεδίασης

Η ατελείωτη δύναμη φαντασίας αντανακλάται στο άπειρο των πιθανών μορφών του. Το Kerrock εκπλήσσει επίσης με την εκτέλεσή του σε εξαιρετικά μικρές ακτίνες.

03

Φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία

Το Kerrock διαθέτει υψηλή οικολογική συνείδηση. Αυτό υποστηρίζεται από τα πιστοποιητικά ISO 14001 και LEED. Ταυτόχρονα, είναι γνωστό για την αντιβακτηριδιακή του δράση με την ένδειξη συν (+).

04

Άπειρες εφαρμογές

Όσον αφορά τη χρηστικότητα, η λέξη “καθολικο” ισχύει στο έπακρον για το υλικό Kerrock. Πραγματικά, το μόνο όριο εδώ είναι η φαντασία σας.