Πάγκοι κουζίνας με την υπογραφή της Kerrock ®!

Ό,τι ονειρεύεστε, το κατασκευάζουμε!

Ειδικές κατασκευές πάγκων κουζίνας με το μη πορώδες solid surface υλικό Kerrock ®, για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη λύση για την κουζίνα σας. Οι πάγκοι κουζίνας που ονειρεύεστε, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και τον εργονομικό σχεδιασμό με το απόλυτο υλικό solid surface.

Γιατί να επιλέξετε το Kerrock® για την κουζίνα σας; ​

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Αδιαμφισβήτητα η υπεροχή του υλικού Kerrock® βρίσκεται στη μη πορώδη σύνθεσή του καθώς και στον αντιβακτηριακό παράγοντα που διαθέτει, καταστρέφοντας τα βακτήρια και απολυμαίνοντας τις επιφάνειες. 

Φιλικό προς την υγεία, ευχάριστο στην αφή και ανθεκτικό, το Kerrock®  είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και χρήσιμο για πάγκους κουζίνας και επιφάνειες εργασίας, σε χώρους όπου παρασκευάζονται τρόφιμα. Εύκολο στο καθάρισμα μα και αναλλοίωτο στον χρόνο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του υλικού Kerrock ® είναι ότι είναι το μοναδικό υλικό της κατηγορίας των ομοιογενών υλικών το οποίο παράγεται στην Ευρώπη και πληρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα υγιεινής και ορθής χρήσης του υλικού.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ειδικά σχεδιασμένο για τους καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν να βρουν σε ένα υλικό την αισθητική και την αντοχή, το Kerrock® δίνει εξαιρετικές λύσεις στους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, για εφαρμογές σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους. Το Kerrock® συνδυάζει υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, ελαστικότητα, εμπνευσμένα χρώματα και ανθεκτικές επιφάνειες ικανές να παραμείνουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο.

Άψογη αισθητική με χρώματα που εμπνέουν

Δημιουργήστε την κουζίνα των ονείρων σας,
λάβετε τώρα την προσφορά σας!

Φόρμα Πάγκων Κουζίνας