Συντήρηση και τον καθαρισμό του kerrock

Δημιουργήθηκε για εύκολο καθαρισμό

Η φροντίδα και η συντήρηση του Kerrock αποτελείται από φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες. Για να διατηρήσετε τη φρέσκια εμφάνιση της επιφάνειας, αρκεί να ακολουθήσετε και να εφαρμόσετε τις οδηγίες φροντίδας και συντήρησης Kerrock που παρατίθενται παρακάτω. 

Δοκιμές χημικών ουσιών Kerrock

Φροντίδα και
συντήρηση

Πιστοποιητικά

Καθαρισμός επιφανειών που εκτίθενται στον ιό Sars-CoV-2

Ποια είναι τα οφέλη;

Οφέλη
Kerrock

Πάνω ή μέσα σε κτίρια – Το Kerrock έχει δημιουργηθεί για να συναρπάζει. Με τα χρόνια ανάπτυξής του, έχει γίνει η Νο. 1 επιλογή αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και κατασκευαστών.

01

Αντοχή

Το Kerrock φημίζεται για την αντοχή του σε ποικίλες συνθήκες, κάτι που το διατηρεί καινούργιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

02

Επιλογές σχεδίασης

Η ατελείωτη δύναμη φαντασίας αντανακλάται στο άπειρο των πιθανών μορφών του. Το Kerrock εκπλήσσει επίσης με την εκτέλεσή του σε εξαιρετικά μικρές ακτίνες.

03

Φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία

Το Kerrock διαθέτει υψηλή οικολογική συνείδηση. Αυτό υποστηρίζεται από τα πιστοποιητικά ISO 14001 και LEED. Ταυτόχρονα, είναι γνωστό για την αντιβακτηριδιακή του δράση με την ένδειξη συν (+).

04

Άπειρες εφαρμογές

Όσον αφορά τη χρηστικότητα, η λέξη “καθολικο” ισχύει στο έπακρον για το υλικό Kerrock. Πραγματικά, το μόνο όριο εδώ είναι η φαντασία σας.